Tuotteet

InBody770 – markkinoiden tarkin mittalaite ammattikäyttöön

Vaativaan ammatti- ja kliiniseen käyttöön tarkoitettu InBody. Kuudella mittaustaajuudella toimiva InBody770 tarjoaa markkinoiden tarkimmat mittaustulokset ja entistä paremman käyttökokemuksen mitattavalle ja mittaajalle.

InBody 570 nopea ja monipuolinen

Monipuolinen, helppokäyttöinen ja uusimmalla tekniikalla varustettu InBody ammattikäyttöön.

InBody 270 liikkuvaan käyttöön

Erityisesti liikkuvaan valmennuskäyttöön tarkoitettu mittalaite, joka auttaa kartoittamaan asiakkaan alkutilanteen, säilyttämään harjoitusmotivaation ja todentamaan harjoittelun tulokset.

InBody S10 kliiniseen käyttöön

S10 on suunniteltu erityisesti terveydenhuollon käyttöön. S10 pystyy mittaamaan myös asiakkaita, jotka eivät voi seistä mittauksen aikana. Laitetta voidaan käyttää esimerkiksi leikkauksesta toipuville, vuodepotilaille sekä vanhuksille, joiden kehon koostumuksessa tapahtuvien muutosten seuraaminen on tärkeää.

LookinBody-mittausohjelmisto

Ohjelmiston avulla tulosten arviointi ja seuranta on helpompaa ja hauskempaa. Lookin’Bodyn avulla voit verrata mittaustulosta mihin tahansa aiempaan mittaukseen ja luoda asiakaskohtaisia tilejä, jotka auttavat seurannassa. Helppokäyttöinen ohjelmisto voidaan liittää InBody770, InBody570, InBody720-, InBody230- ja InBodyS10-laitteisiin.

BSM170 Stadiometri

BSM170:llä mittaat vaivattomasti henkilön pituuden ennen kehon koostumuksen mittausta. BSM170 on yhdistetty langattomasti (bluetooth-yhteys) InBody770 tai InBody570-laitteeseen, johon mitattu pituus välittyy ennen kehonkoostumusmittauksen alkua.